Skip to content
Close

Cum comand

Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul www.pentruindustrie.ro va invitam sa vizitati sectiunea cu produse si sa alegeti produsele dorite.

Puteti folosi filtrele din partea stanga pentru a alege categoriile dorite sau functia de cautare, daca doriti un produs anume.

Cand va hotarati asupra unui produs, va rugam sa-l Adaugati in cos folosind butonul cu acelasi nume. Puteti continua cumparaturile adaugand alte produse.

Cand ati finalizat comanda dorita, accesati pagina cosului cu produsele alese. In aceasta pagina puteti face in continuare modificari asupra comenzii, modificand numarul de produse sau eliminand produsele pe care nu le mai doriti. In plus, puteti oricand sa reveniti la categoriile de produse si puteti adauga noi produse.

Cand lista de produse aflata in cos, impreuna cu cantitatile dorite, sunt asa cum le doriti, veti apasa pe butonul Continua cu finalizarea. Veti fi directionat catre pagina de finalizare a comenzii unde veti completa datele necesare plasarii comenzii:

  • Detalii pentru facturare
  • Detalii pentru livrare. Daca livrarea se face la o alta adresa decat cea de facturare, alegeti optiunea respectiva si completati datele de livrare.
  • Introduceti datele de contact
  • Verificati valoarea comenzii
  • Alegeti metoda de plata
    • Plata prin ordin de plata
    • Plata ramburs la curier odata cu livrarea comenzii

La final apasati butonul Plaseaza comanda. Comanda va fi trimisa catre noi si un operator o va prelua in cel mai scurt timp. Acesta va verifica disponibilitatea tuturor produselor si va va confirma comanda prin email sau telefon.

Dupa confirmarea comenzii, aceasta va fi expediata prin curier, urmand sa o platiti la curier la momentul livrarii, daca ati ales aceasta metoda de plata.

Daca ati ales plata prin ordin de plata, inainte de expediere va va fi trimisa factura proforma. Dupa confirmarea platii va fi expediata comanda.

Puteti apela oricand la ajutorul specialistilor nostri, atat in etapa de alegere a produselor, daca aveti nevoie de consultanta sau in orice etapa a comenzii sunand la numarul 0757 029 501 sau ne puteti scrie la adresa comenzi@pentruindustrie.ro.

In timpul procesului de comanda puteti alege sa va salvati datele creandu-va un cont de client pe site-ul nostru. Astfel veti putea pastra cu usurinta istoria comenzilor, veti avea datele de facturare si comanda deja completate, putand efectua comenzile mai rapid.