Skip to content
Close

Despre noi

Cine suntem ?

Facility Distrib este un important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Compania s-a infiintat din dorinta de a oferi sectorului de productie alimentara si altor industrii echipamente care sa ajute in cresterea performantei si reducerea concomitenta a costurilor de intretinere.

Ce facem ?

Facility Distrib comercializeaza in primul rand produse utilizate in procesul de productie: schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, etc. Alta linie de distributie este cea de produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara, urmata de produse de transmisie a puterii, ulei si vaseline, adezivi si alte consumabile sau piese de schimb.

Unde suntem ?

Compania are sediul in Bacau, punct de unde distribuie echipamente prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva, importate de la cei mai mari producatori din lume. In activitatea sa colaboreaza strans cu Indis Partener SRL, companie cu care imparte echipamentele si consumabilele pe zone de distributie.